+306992310453 info@limelightbyks.com
Κερδίστε έκπτωση 10% κάνοντας εγγραφή στο Newsletter
Shop Now

Καλάθι

Sale

Χειροποίητα γεωμετρικά σκουλαρίκια “Rosmari”

30.00

  • Χειροποίητα σκουλαρίκια από πολυμερή πηλό
  • Μπεζ και χρυσό χρώμα
  • Μακριά καρφωτά
  • Κούμπωμα από Ασήμι 925
  • Διαστάσεις 7,5 x 2 εκ.
  • Βάρος 8 γρ.

Περιγραφή

Τα σκουλαρίκια “Rosmari” ανήκουν στην autumn – winter collection “Natural Bliss”! Πρόκειται για ένα ζευγάρι μακριά fashion stud (καρφωτά) σκουλαρίκια, κατασκευασμένο από πολυμερή πηλό (polymer clay) σε μπεζ και χρυσό χρώμα! Το κόσμημα είναι 100% χειροποίητο, κατασκευασμένο στο χέρι, χρησιμοποιώντας ειδικές τεχνικές για την απόδοση των υφών και των μοτίβων. Μπορεί να φορεθεί σε κάποια ξεχωριστή περίσταση ή με ένα casual outfit!

Επιπλέον πληροφορίες

Χρώμα

Sahara

JEWELRY CARE INSTRUCTIONS

Τα κοσμήματα είναι ξεχωριστά αντικείμενα που χρίζουν ιδιαίτερης μεταχείρισης ώστε να διατηρηθούν άψογα και να μη χάσουν το χρώμα και τη λάμψη τους, να μην υποστούν φθορά και να μην καταστραφούν!

Είναι προτιμότερο να φοράμε τα κοσμήματα μας αφού έχουμε ολοκληρώσει το υπόλοιπο ντύσιμο και κυρίως το make up, με βασικό να έχουμε καθαρά χέρια! Οπωσδήποτε θα πρέπει να αποφεύγουμε να ψεκάζουμε με αρώματα πάνω σε αυτά, καθώς υπάρχει κίνδυνος ο ίδιος ο πηλός να αλλοιωθεί αλλά και τα μεταλλικά στοιχεία
και να υποστούν οξείδωση! Πολύ σημαντικό είναι αποφεύγουμε να τα φοράμε κατά την διάρκεια του μπάνιου και στην θάλασσα όπως επίσης και την υπερβολική έκθεση στον καλοκαιρινό ήλιο!

Αφού τα βγάλουμε καλό είναι να τα τοποθετούμε στο κουτί της συσκευασίας ή σε κάποια bijouterie για να είναι προστατευμένα.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!

Όλα τα κοσμήματα που είναι κατασκευασμένα από polymer clay είναι ψημένα σε κατάλληλη θερμοκρασία ώστε να είναι ανθεκτικά! Ωστόσο εάν κάποιο κόσμημα υποστεί κακομεταχείριση υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σπάσει! Για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας!

Natural Bliss

AUTUMN/WINTER 2020/2021

“Natural Bliss”

Το 2020 ήταν μια διαφορετική χρονιά, που όμως μας έμαθε να είμαστε δυνατές και να αναζητούμε κάτι ξεχωριστό και μοναδικό για εμάς. Το “LimeLight by Katerina Sfinari” έρχεται για μια ακόμη χρονιά να στολίσει τη γυναικεία εμφάνιση δίνοντας της ξεχωριστά κοσμήματα. Εμπνευσμένη από στοιχεία της φύσης και συμβαδίζοντας με τις νέες τάσεις της μόδας, μας χαρίζει κοσμήματα που απογειώνουν κάθε μας μέρα. Nude αποχρώσεις, shiny λεπτομέρειες, και γήινοι τόνοι δίνουν μια νότα ζεστασιάς στον χειμώνα μας και ταυτόχρονα απογειώνουν την κομψότητα και τη θηλυκότητά. Χρωματισμοί όπως της terracotta, της ώχρας αλλά και του πάντοτε διαχρονικού μαύρου συνυπάρχουν στην ολοκαίνουργια συλλογή δίνοντας ένα εξαιρετικά κομψό αποτέλεσμα μέσα από τον λιτό τους σχεδιασμό! Την ίδια στιγμή κοσμήματα σε λαδί αποχρώσεις έρχονται να φέρουν έναν αέρα φρεσκάδας και αριστοκρατικής ηρεμίας, προσφέροντάς μια ευχάριστη διάθεση. Η νέα συλλογή έρχεται να προσθέσει και μία νέα πρόταση βασιζόμενη σε animal print μοτίβα. Η νέα αυτή σειρά δίνει τη μικρότερη εκδοχή των statement κοσμημάτων που πάντα αντιπροσωπεύει το brand καλύπτοντας διαφορετικές προτιμήσεις. Η σχεδιάστρια πιστή στις γεωμετρικές δομές και μορφές που αγαπά, δίνει στα κοσμήματά της υφές χαρακτηριστικές και αντιπροσωπευτικές του brand “Limelight by Katerina Sfinari”. Η χαρακτηριστική τους λάμψη θα σας γοητεύσει.