Συχνές Ερωτήσεις

Το υλικό με το οποίο είναι κατασκευασμένα τα κοσμήματα μας είναι ο πολυμερής πηλός – polymer clay. Άλλα υλικά τα οποία μπορεί κάποιος να συναντήσει στα κοσμήματα μας είναι μεταλλικά στοιχεία από ατσάλι, ασήμι, ορείχαλκο και αλπακά.
Όλα μας τα κοσμήματα είναι ψημένα σε κατάλληλη θερμοκρασία και ακολουθώντας τις υποδείξεις της εταιρίας του πηλού, ώστε να πολυμεριστούν σωστά και να είναι ανθεκτικά. ΠΡΟΣΟΣΧΗ!!!! Ωστόσο εάν κάποιο κόσμημα υποστεί κακομεταχείριση υπάρχει πιθανότητα να σπάσει! Για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει επικοινωνήστε άμεσα με την δημιουργό!
Τα κουμπώματα που χρησιμοποιούμε στα κοσμήματα μας είναι από ασήμι 925 και από ατσάλι.
Δυστυχώς δεν αναλαμβάνουμε την κατασκευή σκουλαρικιών με κλιπς.
Η αποθήκευση των κοσμημάτων αποτελεί μια πολύ σημαντική διαδικασία ώστε να τα προφυλάσσουμε από την φθορά! Είναι προτιμότερο να τα αποθηκεύουμε σε κάποια bijouterie ή στο κουτί της συσκευασίας τους.
Είναι προτιμότερο να φοράμε τα κοσμήματα μας αφού έχουμε ολοκληρώσει το υπόλοιπο ντύσιμο και κυρίως το make up και κυρίως να έχουμε καθαρά χέρια! Οπωσδήποτε θα πρέπει να αποφεύγουμε να ψεκάζουμε με αρώματα πάνω σε αυτά, καθώς υπάρχει κίνδυνος ο ίδιος ο πηλός αλλά και τα μεταλλικά στοιχεία να αλλοιωθεί το χρώμα και να υποστούν οξείδωση, όπως επίσης θα πρέπει να αποφεύγουμε να τα φοράμε κατά την διάρκεια του μπάνιου και στην θάλασσα! Αφού τα βγάλουμε καλό είναι να τα τοποθετούμε το κουτάκι της συσκευασίας ή σε κάποια bijouterie για να είναι προστατευμένα.

Έχετε κάποια άλλη απορία? Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας πατώντας το παρακάτω κουμπί.